Aangenaam. Wij zijn Kris De Leeneer en wij zijn logistiek anders. Écht anders.

Missie & Visie

Als logistieke dienstverlener geven we jouw supply chain management niet alleen een stevige boost, maar helpen we jou ook echt vooruit. Het klinkt tegenstrijdig, maar dit doen we met minder kilometers, minder vrachtwagens en minder voeten op de pedalen. Bij KDL staan we namelijk het liefst met beide voeten op de grond. Vastgeroeste oude gewoonten maken hier plaats voor een baanbrekende mindset zodat jij kan besparen op uitstoot, kosten en kopzorgen.

How we roll

Benieuwd naar onze waarden? Je ontdekt ze in ons manifesto.

Enscape_2021-09-07-14-00-47

Hoe
het allemaal
begon

Het begon voor ons niet met een vrachtwagen, maar met een paard.

Kris De Leeneer was aan het werk in zijn voortuin, tot er plots vlak voor zijn deur iemand van zijn paard viel. De eerste transportopdracht van Kris was dus een rit naar de spoeddienst, waar beide heren door het noodlot aan de praat raakten. 

De gewonde man bleek Lucien De Groote te heten, de eigenaar van een transportbedrijf. Lucien stelde Kris voor om in bijberoep als chauffeur voor hem te werken. Hoewel Kris nog nooit met een vrachtwagen had gereden, nam hij de uitdaging met beide handen aan. Twee jaar en talloze kilometers later vroeg Lucien of Kris de zaak van hem wou overnemen en zo werd KDL een feit.

De route die we hebben afgelegd

Van 15m² tot 1562m²

2001  – Het huis van Kris

Het prille begin 

2006 – Lebbeke

De start van het logistieke verhaal

2012 – Dendermonde

Het begin van onze opslag-diensten

Feiten & cijfers

jaar ervaring

leden van de KDL-familie

tevreden klanten

paletten

meter hoog

hectare

m² werkvloer die aansluit op de magazijnwerking