Wij zijn steeds op zoek naar talent zoals jij!

Join our team!

KDL staat nooit stil en verwelkomt graag nieuw talent in het team

Klik op de vacature die bij jou past en wie weet wordt jij ons nieuw talent!

Onze werknemers

Ben jij anders
dan anders?

Bij KDL zijn we altijd in beweging, letterlijk én figuurlijk. We hebben nog grootse plannen en zijn hiervoor op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Ook op de werkvloer pakken we alles graag anders, grootser en bovenal beter aan. Hoe? 

Onze werknemers

Dat vertellen onze KDL’ers
je graag zelf! 
 

Fouad

“Ik vind het echt leuk om hier te werken omwille van de toffe collega’s maar vooral ook voor Kris. Hij is niet enkel een toffe baas maar ook echt een goede mens.”

Aneta

“Het leukste aan de job vind ik de afwisseling in het magazijn alsook het contact met de chauffeurs. Het is ook heel fijn om te werken voor een firma en een baas die echt luisteren. In de voorbije jaren heb ik altijd het gevoel gehad dat ik rechtstreeks bij Kris terecht kon en hij meteen alles op alles zette.”

Dries

“KDL is steeds in beweging en dat maakt het aangenaam om hier te werken. Meewerken aan de groei van een bedrijf geeft mij echt voldoening.”.

Julie

“KDL is een bedrijf dat rekening houdt met elk individu en dat doorgroeimogelijkheden creëert voor de medewerkers. Hier wordt ruimte gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt. Om in een bedrijf terecht te komen waar je samen als 1 team aan hetzelfde doel werkt is ongelooflijk motiverend en het feit dat ik hier elke dag aan mag meewerken maakt mij oprecht gelukkig.

Yusuf

“Ik werk hier al meer dan 10 jaar en elke dag ga ik met plezier de baan op voor KDL. Ondertussen zie ik Kris ook niet enkel als een baas maar als een vriend waarbij ik altijd terecht kan. Dit geldt trouwens voor iedereen, dat weet ik!”

Tim

“Toen ik startte was dit een klein bedrijf met amper 3 bedienden en voelde dit echt als een familiebedrijfje. Nu zijn we inmiddels zo enorm gegroeid en is dit warme gevoel nog niets veranderd. Het feit dat de deur van Kris (zowel letterlijk als figuurlijk) altijd openstaat zorgt ervoor dat hij écht mee is met wat wij doen. Korte communicatielijnen, directe feedback en vooral een team waar iedereen graag eens goed lacht: dat doet deugd!”

Samen creëren we opportuniteiten.