Diensten

Onze Diensten

Logistiek dienstverlener zijn is meer dan met een vrachtwagen rondrijden. Al is het inderdaad één van de aspecten dat erbij komt kijken. KDL Business omvat alles wat wij doen om uw supply chain vlotter te laten verlopen. Ontdek het nu!

Planning

Kris De Leeneer BVBA staat voor persoonlijke service. Dankzij onze uitgebreide expertise zorgen wij voor een correcte afhandeling van uw vervoer en dit vanaf planning tot aan levering.

Value Added Logistics

Kris De Leeneer BVBA levert betaalbare topkwaliteit. De kracht van ons ligt in de flexibiliteit en deze komt uitstekend tot uiting in onze value added logistics.

Veiligheid

Onze onderneming draagt veiligheid bovenaan in het vaandel en ziet het als prioritaire doelstelling. Hiervoor worden kosten noch moeite gespaard om alle mogelijke preventiemaatregelingen te nemen.

Stock Control

Kris De Leeneer BVBA zorgt voor uitvoerige controles op aantallen en de staat van de goederen, registreren we deze met Warehouse Management Systeem en slaan we deze makkelijk en overzichtelijk op.

Warehousing

Op zoek naar efficiënte warehousing mogelijkheden? Met onze logistieke dienstverlening zijn wij graag van toegevoegde waarde.