Wij zijn uw partner
in logistieke
dienstverlening

Wij beperken ons niet enkel tot het vervoer maar plannen, coördineren en waken over de uitvoering van al uw goederenstromen. Dit betekent dat wij ook op– en overslag aanbieden in combinatie met Value Added Services.

KDL
Business

Doeltreffende
dienstverlening

Onze diensten zijn tot in de kleinste details op elkaar afgestemd. Door out of the box te denken, creëren wij oplossingen precies op uw maat. Zo helpen wij u groeien.

Baanbrekende
mindset

We zijn ervan overtuigd dat efficiëntie ‘key’ is. Zowel voor u als voor het milieu. Want hoe efficiënter wij werken, hoe minder vrachtwagens er nodig zijn. Klinkt tegenstrijdig, maar is logisch voor ons.

Persoonlijke
aanpak

Onze gedrevenheid en tonnen energie maken wie we zijn en waar we voor staan. We stellen ons steeds wendbaar op en garanderen een tomeloze inzet. Het klink tegenstrijdig, maar voor ons is het logisch.

Ons manifesto omvat onze meerwaarde

KDL

World

Er moet iets
veranderen, stap
voor stap

Iedere onderneming heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij bij KDL nemen hier het voortouw. Op onze unieke en licht eigenzinnige manier proberen wij een verschil te maken.

Go Green!

Onze
voorbeeldfunctie

Zware vrachtwagens en grote gebouwen kenmerken het logistieke landschap. Bij KDL erkennen we onze verantwoordelijkheid en voeren we een milieubewust beleid.

Ecologische motoren &
alternatieve brandstoffen

Om de vijf jaar investeren wij in een nieuwe vloot vrachtwagens. Hierdoor rijden we steeds rond met de meest ecologische motoren van dat moment. We geloven sterk in alternatieve brandstoffen en voldoen bovendien altijd volledig aan de strenge Europese normen.

Samen efficiënt,
samen ecologisch

Met ons nieuw distributiecentrum in Lokeren schakelen we een versnelling hoger. We centraliseren alle mogelijke logistieke diensten op een CO2 neutrale site. Bijkomend optimaliseren we de aan– en afvoer door optimaal te plannen en Value Added Services ter plaatse aan te bieden.

Go Safe!

Training

Op regelmatige tijdstippen worden onze medewerkers geïnformeerd over diverse veiligheidsaspecten. Via training on the job en gerichte workshops en toolbox meetings streven we een ongevalvrije werkomgeving na.

Sensibilisering

Als team stimuleren we elkaar steeds
om de veiligheid naar een hoger
niveau te brengen. Samen zijn we
sterker, een eensgezind team met een zelfde doel bereikt meer.

Preventie

We voeren een preventief beleid waarbij een interne adviseur het voortouw neemt.

KDL

Family

Een sterk en gedreven team is de basis van elke goede organisatie

Het staat als een paal boven water; ons team heeft het allemaal. Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf om de opdrachten van onze klanten correct en tijdig uit te voeren. Wij zijn de KDL familie!

Werken bij KDL

Wat mag je verwachten?

Bij Kris De Leeneer kom je terecht in een hecht team waar iedereen hetzelfde doel heeft: samen het verschil maken voor onze klanten. Ontdek onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de KDL familie!

Ben jij een talent in jouw vakgebied?

Dan willen wij jou absoluut leren kennen!

Neem het heft in handen!