Ons manifesto

How
we roll

Onze waarden

Een logistieke dienstverlener zijn is voor ons méér dan met een vrachtwagen rondrijden en goederen in een magazijn bewaren. Samen vinden we het woord logistiek steeds opnieuw uit en gaan we voor anders, groter en beter.

Toewijding

Een goede service kent geen grenzen. Een spoedlevering, last-minute wijziging of noodgeval? Hoe haarscherp de bocht ook is, wij staan voor jou klaar. 24 op 24 en 7 op 7. Hierbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak die gekenmerkt wordt door de drive, inzet en tonnen energie van onze KDL’ers. Samen maken ze het onmogelijke voor je waar!

Doeltreffendheid

Planning is alles in een logistieke omgeving. Wij ontnemen jouw logistieke zorgen en stemmen alle stappen uit jouw supply chain proces tot in de puntjes op elkaar af.
Onze planners gaan voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten om verspilling op een intelligente manier tegen te gaan en kostenefficiëntie tot een maximaal op te voeren. Geen logistieke puzzel blijft hier onopgelost en geen deadline is hier onhaalbaar.

Duurzaamheid

Alles wat we vandaag doen, doen we voor morgen. Bij elke keuze die we maken is duurzaamheid een beslissende factor. Zo rijden onze vrachtwagens nooit leeg, kiezen we steeds voor de meest groene voertuigen en verhuizen we binnenkort naar een CO₂-neutrale site.
Ontdek hier hoe we onze uitstoot en verspilling tot een minimum beperken.

Expertise

Jouw voorsprong? Dat is onze knowhow! Wij ademen transport en logistiek en zijn onze systemen en processen al ruim 21 jaar aan het perfectioneren. We weten dus niet alleen hoe we jouw supply chain management een boost kunnen geven, we doen het ook. Zo kan jouw interne werking optimaal functioneren en blijf je steeds een stapje voor op de concurrentie.

Veiligheid

Bij KDL is veiligheid een state of mind. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden en beschouwen het als onze taak om een veilige situatie te creëren voor iedereen om ons heen. Onze aanpak bestaat o.a. uit opleidingen, een preventieplan en een preventieadviseur. Kortom: we verkiezen voorkomen boven genezen!

Onze certificaten

Samen voor een veilige toekomst