Welkom bij onze exclusieve B2B eventlocatie waar stijl en succes samenkomen. Stap binnen in een wereld van elegantie en exclusiviteit, waar ieder detail is ontworpen om aan de hoogste verwachtingen van uw zakelijke bijeenkomsten te voldoen.

La Vue belichaamt de essentie van verfijning en biedt een inspirerende omgeving waar creativiteit gedijt en zakelijke successen worden gevierd. Of u nu een conferentie, een productlancering, een netwerkevenement of een besloten vergadering organiseert, wij zijn er om uw visie tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren..

Ontdek de perfecte omgeving om uw zakelijke doelstellingen te bereiken en uw gasten te betoveren, en maak kennis met de nieuwe standaard in B2B-evenementen.

Welkom bij La Vue, de ultieme B2B eventlocatie waar uw zakelijke doelen onze prioriteit zijn.

Eventlocatie

Bij La Vue begrijpen we de unieke behoeften van uw zakelijke evenement. Onze locatie is ontworpen met uw succes in gedachten. Onze ruimtes zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een intieme bijeenkomst van 20 personen wilt houden of een grootschaliger evenement voor 100 gasten plant, wij hebben de ruimte om aan uw wensen te voldoen.

Onze eventlocatie biedt een warme en uitnodigende sfeer die ideaal is voor zowel zakelijke
evenementen als entertainment. Met veel aandacht voor detail in het ontwerp, creëren we een omgeving die de inspiratie bevordert.

Praktisch

Wij beschikken over de nieuwste technologische voorzieningen, inclusief audiovisuele apparatuur en
hoogwaardige internetverbindingen, om ervoor te zorgen dat uw trainingen, seminars, productlanceringen en live optredens vlekkeloos verlopen.

La Vue is strategisch gelegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor uw gasten en
deelnemers. Dit zorgt, samen met de ondergrondse parkeergelegenheid, voor een naadloze logistieke planning van uw evenement.

 
 

 
 

Onze exclusieve en stijlvolle ruimte

biedt een adembenemend uitzicht

dat u zal verrassen

Ann Melis – Manager La Vue

Technische gegevens

400 m2

Zaal: Projectiescherm met projector, audio installatie met subwoofer & microfonen

Bar & lounge: Groot scherm in de bar, aparte audio-zone in bar & lounge

Schermen: Screen mirroring & digital signage 

Audiobronnen: Computers of smartphones. Bekabeld, wireless en bluetooth. 

Ontdek een onverwacht gevoel van rust vlak aan de prominentste uitvalsweg van Vlaanderen. Hier draait alles om harmonie, inspiratie en ontmoeting. Onze exclusieve en stijlvolle ruimte biedt een adembenemend uitzicht dat u zal verrassen.

Maak van uw evenement een bijzondere beleving vol gevoel en geniet van de magie die “La Vue” te bieden heeft.