Hoe KDL het anders doet

Anders dan anders. 

Hoe wij tegen de stroom in rijden.

Geen zorgen, we zijn geen spookrijders.ūüėČ Wat we wel zijn, is anders: logistiek anders. Dit is niet zomaar een loze slogan. Het is een statement dat vertelt wie we zijn en waar we voor staan. Gewoon tegendraads zijn willen we niet. We willen de logistieke realiteit ook werkelijk veranderen. Dit doen we door:

Onze manier van werken steeds
te optimaliseren

Doorheen de jaren is onze warehousing-capaciteit flink uitgebreid. Zo zal het nieuwe magazijn in Lokeren maar liefst 45.000 paletten kunnen huisvesten. Dat vraagt om een slim systeem om elk goed eenvoudig terug te vinden. 

Om ervoor te zorgen dat alles overzichtelijk blijft, krijgt elk goed een uniek label. Elk label kan gescand worden, waarna meteen alle informatie ontvangen wordt over de locatie, de stelling en het palet waarop het product zich bevindt. Dankzij deze slimme labels is jouw lading in no-time klaar voor vertrek. 

Klanten volledig te ontzorgen op
logistiek niveau

Van A tot Z of van order tot levering: wij staan onze klanten bij tijdens elke stap van het logistiek proces. Het klinkt niet alleen simpel, we maken het ook simpel. Dankzij onze value added services, realtime informatie en innovatieve technologie√ęn behoren logistieke zorgen tot de verleden tijd.

Duurzame oplossingen aan te bieden

Duurzaamheid is voor ons geen buzzwoord, maar een echte doelstelling. In ons nieuwe distributiecentrum centraliseren we alle logistieke diensten op een CO2 neutrale site. We streven er ook voortdurend naar om onze footprint te reduceren door een optimale aan- en afvoer van goederen. Een transportbedrijf dat zo weinig mogelijk vrachtwagens op de baan wil, dat is écht anders!

Meer weten? Ontdek al onze waarden in ons Manifesto