Wagenpark

Onze vloot

Kris De Leeneer BVBA is gespecialiseerd in diverse soorten goederentransport.

Wij zorgen voor snel en vakkundig transport. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij dit te allen tijde verzorgen. Wij bieden u een oplossing op maat voor uw goederentransport.

Door ons groot, modern eigen wagenpark staat Kris De Leeneer BVBA garant voor flexibele en hoogwaardige dienstverlening. Elke vrachtwagen beschikt over een nauwkeurige temperatuurregistratie met bijhorend uitleesstation. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een track- en trace systeem zodat ze in real time kunnen opgevolgd worden, waardoor we kunnen zorgen voor een efficiënte transportplanning, -uitvoering en –opvolging.

Wij hebben opleggers met een laadcapaciteit tot 26 ton en vaste vrachtwagens met een laadcapaciteit van 15 ton. Verder beschikken wij nog over bestelwagens.

We hebben meer dan 40 gemotiveerde, vakbekwame chauffeurs in dienst die uw vracht transporteren door het hele land en daarbuiten. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en code 95.

Dankzij onze uitgebreide expertise op het gebied van goederentransport zorgen wij voor een correcte afhandeling van uw vervoer.

Een omvangrijk en veelzijdig wagenpark gaat samen met geavanceerde logistieke diensten. Een totaalconcept dat garanties biedt voor maatwerk.