Opslagruimte

Opslagruimte

Kris De Leeneer BVBA bezit in totaal twee opslagruimtes met een totale opslagcapaciteit van 15.000 m². Volgens de wens van onze klanten slaan we diverse types van goederen op. Dankzij onze geconditioneerde opslagmagazijnen kunnen we ook allerhande voedingsproducten opslaan zoals: chocoladeproducten, voedingsgrondstoffen, dranken,…
Wij zijn in regel met alle wettelijke voorschriften en reglementen en garanderen 24/24 temperatuur-, brandalarm- en anti-diefstalbewaking.

Onze goede opgeleide logistieke medewerkers kunnen werken met moderne hulpmiddelen en verzorgen naast het laden en lossen tevens value added diensten zoals repacking, labelling,… Netheid en hygiëne staan voorop in onze opslagruimtes!

Op vraag van de klant worden de goederen die vervoerd moeten worden, uit de stock gehaald en gegroepeerd per bestemming. De goederen worden geplaatst op één of meerdere paletten zodat vervoer makkelijk wordt.
Alle uitgaande orders/paletten zijn voorzien van een etiket met de nodige gegevens zodat er geen vergissingen mogelijk zijn tijdens het transport.
Wij beschikken over een laad- en losplaatsvergunning zodat we alle douaneformaliteiten kunnen verzorgen.
De realisatie van dit informaticaproject werd uitgevoerd door IDLink, gespecialiseerd in logistieke automatisatie.

Met behulp van ons WMS-systeem (Warehouse Management Systeem) kunnen onze klanten in real time hun stocksituatie monitoren. Tracking and tracing op paletniveau behoort tot onze standaarddiensten.

Als logistiek partner zijn we voortdurend bezig met het verzorgen van de meest geïntegreerde dienstverlening voor al uw logistieke vraagstukken en optimalisatie van de goederenflows.