Historiek

Wil je meer weten over Kris De Leeneer BVBA?

Het vervoersbedrijf Kris De Leeneer BVBA werd opgericht in februari 2001 door Kris De Leeneer. Aanvankelijk bestond het bedrijf uit twee vrachtwagens en een bestelwagen. De voornaamste klanten waren op dat ogenblik De Persgroep en AMP (persagentschap). Voor beide klanten werden zowel overdag als ’s nachts opdrachten uitgevoerd.

Door de enorme inzet en flexibiliteit zowel van de zaakvoerder als van het personeel, kon de firma zich op korte tijd ontplooien tot een bedrijf met meerdere vrachtwagens en bestelwagens.

Er werden nieuwe klanten aangetrokken en het aantal opdrachten voor bestaande klanten werd verhoogd.

Door de investering in vrachtwagens met koeling konden ook klanten die nood hadden aan vervoer met constante temperatuur aangesproken worden.  Hierdoor werden de eerste opdrachten met de vrachtwagen voor Neuhaus een feit.

2005

In 2005 werd de volledige distributie van chocoladeartikelen voor Neuhaus volledig uitgevoerd door gekoelde bestelwagens van Kris De Leeneer BVBA.
Door de uitbreiding van het wagenpark werd het een noodzaak om te investeren in informatica.
Alle vrachtwagens en bestelwagens werden uitgerust met een Tracking en tracing systeem.

2007

Begin 2007 verhuizen we naar Lebbeke waar een nieuw magazijn met bureelruimtes in gebruik wordt genomen.

2015

Door de blijvende groei van ons bedrijf dienen we in 2015 te verhuizen naar een nog beter uitgerust gebouw met moderne bureelruimtes en een magazijn met een opslagcapaciteit van 10.000 m².

2017

Tot op heden wordt er voortdurend gewerkt aan de uitbouw van ons bedrijf, maar ook door het investeren in enthousiaste, talentrijke en gemotiveerde medewerkers.